Tiden går fort

Nu är det snart sommar igen. Vad är det för speciellt med det? Regn och rusk kommer ju varje år! Men som alla vet är det inte hela sanningen. Det kommer massor av sol och värme, tack vare ”Global Warming”. Jordklotet förstörs inte om medeltemperaturen höjs några grader. Hur kan jag veta det? Jag vet inte detta men det sunda förnuftet säger att har jordklotet överlevt istider så ska den väl klara av några grader hit eller dit. Nä, det handlar om människan! En del är väldigt rädda att Gamla Stan i Stockholm svämmar över. Vad gör man åt det? Jo, man bygger en mur runt så att vattnet stängs ute, naturligtvis. Som i Japan. Japanerna vet hur man ska handskas med naturen. Jasså inte! Om golfströmmen ändrar riktning eller stannar så kommer det väl en ny golfström på någon annan plats. Om ismassorna smälter i norr och i söder så kommer inte vattennivån att höjas så mycket. När det blir varmare dunstar ju vattnet bort till en del. Då kanske det kommer att regna i Afrika så att dom får mat där… etc. etc. Njut nu av sommaren och tänk på hur bra vi har det här i Nynäshamn.

Det här inlägget postades i Nynäshamn. Bokmärk permalänken.